Sveiki,
Na štai ir trečioji mano rankdarbių temelė
Ir toliau noriu Jus džiuginti savo, su didele meile ir kruopštumu, kurtais darbeliais:
mano rankų darbo, natūralios medienos (liepos) kaladėlėmis vaikams; deginimo būdu dekoruotomis dėžutėmis, pjaustymo lentelėmis ir visa kita, kas iš medienos.
Visų mano darbelių galeriją rasite čia: http://public.fotki.com/Linike77/
Esu iš Kauno, bet darbelius siunčiu ir į visus kitus miestus registruota pašto siunta.
Mano kontaktai:
el. paštas: ruduo2007@gmail.com
tel.Nr. 8 645 56720.
Lina
Čia keletas mano darbelių iš kelių šimtų jau padarytų
Krikštynoms:
Gimtadieniui / vardadieniui:
O čia dovanos mūsų mažiausiems
Ačiū už patvirtintą temelę
Dirbame toliau
Krikštynų dėžutė 35 x 24 x 15 cm su paspalvintais raštais.
Dirbame toliau
Krikštynų dėžutė 35 x 24 x 15 cm su paspalvintais raštais.
Padėklas su krikštynų įsakymais
Na va, jau po Krikštynų... Visi buvo sužavėti tokiomis orginaliomis dovanomis. Dėkui Jums ir sėkmės darbuojantis. Tikrai labai kruopštūs darbeliai.
QUOTE(jovjo @ 2012 07 07, 00:07)
Na va, jau po Krikštynų... Visi buvo sužavėti tokiomis orginaliomis dovanomis. Dėkui Jums ir sėkmės darbuojantis. Tikrai labai kruopštūs darbeliai.
Ačiū už gražų atisiliepimą Ir nepatingėjot parašyti, juk pavargusi iškart po krikštynų Ačiū.
jusu darbai nuostabus,vaikysteje,mano tevelis draugams ir artimiesiems tuom uzsiimdavo, o as prilipus ji stebedavau, dabar beliko tik nostalgija,kai pamaciau jusu grozius... ar siunciate i kitus miestus?
Taip taip, darbelius siunčiu į visus miestus registruota pašto siunta, arba per autobusų siuntas.
Aš irgi šitą "meną" atsimenu dar iš mokyklos laikų, kai berniukai per darbus degindavo. O mums, mergaitėms, nebuvo tokios privilegijos
Aš irgi šitą "meną" atsimenu dar iš mokyklos laikų, kai berniukai per darbus degindavo. O mums, mergaitėms, nebuvo tokios privilegijos
6 skyrelių arbatinė
Krikštynų dovanų komplektas
Krikštynų dovanų komplektas
Šaukštai meškiukai
Krikštynų komplektukas
Krikštynų komplektukas
Šaukštas su plaktuku
Krikštynoms:
Padėklas į lovą Medinių vestuvių proga